Зима
Красавица бяла
със дълга премяна.
С копринени мигли
във блясък обляна.
Пристига с развяващи бели коси,
със себе си носи мъгли и слани.
Децата развихря във бурни игри,
със топчици снежни и бързи шейни!!!
© Бонбончето Todos los derechos reservados