21 dic 2013, 18:37

Зима край морето 

  Poesía » Otra
316 0 0

От двайсет дена съм
затворен  край морето.
И зимата реве
край  "Спорт палас".
Бушуват вихрите,
на времето проклето!
Изправил съм
бодлите си и аз!

И аз съм станал част
от зимната вихрушка
и оглушавам  пак щом
бурята се спре...
И див възторг
като любов
във мене тупка,
когато зимната стихия
зареве.

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??