12 mar 2015, 15:29

Зимин гаф 

  Poesía » Filosófica
199 0 0

Зимен гаф-сонет

Събудих се...година друга.
Света обаче не е друг!
Край мен е моята съпруга
и аз съм същия съпруг.

Но радостта над нас е спряла,
щастливо слънце е изгряло!
По склона витошки пълзи
и бърше зимните сълзи! 

Къде е зимата! Къде е?
Къде се дяна онзи студ?!
С крилата, Пролетта се рее...
Бял вятър шета като луд !

Дали защото се успах,
е станал този Божи гаф!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??