13 dic 2013, 21:10

Зимна песен за любов 

  Poesía » De amor
403 0 0

Зимна песен за любов

Думите са в бяло.
Пише ги снежеца навън.
Две врабчета събират ги
в снегостишие.
Жаден дъх ги топи в очите,
сълзичка капва в сърцето.
Думите облечени в бяло,
присядат на ръба на времето
и подреждат се в песен.
Зимна песен за любов.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??