Зимно в ноември
Натежало сиво небе.
Черен котарак
и мокра тишина.
Боричкат се врабчета.
Снежинки прехвърчат,
танцуват Шопен и Бах,
пиано и цигулка.
А в камината пеят
въгленче и пламъчета -
ласкави късчета уют,
докосват мен и теб
в шеметно обичане.
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados