13 mar 2015, 1:43  

Зло куче съм и хапя 

  Poesía » Otra
347 0 3





Свърши ли вече, кроячо на надежди?
Каквото си скроил, скроил. Обличам.
Така ще тръгна по света голям.
Нищо, че на чучело приличам.

Ще започна от оная черно-бяла гара.
Там, където помня слезе с нея.
Просяк бях. Клошаря...
Прибери си подаянието от ръката.

Зло куче съм и хапя,
собственичка чакам друга.


Ст. Русев

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??