Ако цветята спрат да цъфтят,
защото по-красиви някъде растат.
И ако слънцето престане да изгрява,
защото не вярва че е нужно на света.
Тогава всичко губи си смисъла.
Една радост с друга сравнява се.
Една болка по-голяма от друга е.
Един човек по-достоен от всичките.
А всъщност, всеки свети със своя светлина.
Всяко цвете излъчва различна красота.
Всеки е достатъчен и вярвам в това,
че всяка душа е създадена за велики дела!
© Todos los derechos reservados