30 jul 2009, 16:27

Знаеш ли 

  Poesía » De amor
534 0 1

Знаеш ли колко много искам да си до мен?
Искам отново да стоплиш моя ден,
защото не искам да те загубя
и в друг да се влюбя.

Но сега си тук, до мен,
аз отново попадам в любовния ти плен.
За мен сега светът е нов,
донесъл си ми глътка любов -
подай ми я да я изпия
и в прегръдките ти да се скрия.

Сега те няма, но сънувам твоите очи,
слънцето прегръща ме с топлите си лъчи.
Но съм щастлива, че отново те зърнах
и, че отново с любов те прегърнах!

© Катерина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??