9 may 2015, 1:08  

Знаеш ли, хората казват... 

  Poesía » Filosófica
341 0 1

знаеш ли,
хората казват:
това, дето
не би те убило
(дали
наистина вярват),
те правело
само по-силен.


а ти ме убиваш
(не знаеш, нали).
животът ни среща
и пак ни дели.
и всяка раздяла
отнема от мене...
навярно и аз
ще кажа след време,

 

ще кажа на някого:
знаеш ли, казват:
това, дето не би те убило,
само по-силен те прави.
обаче в себе си
никак не вярвам...
мъртви сме всички
отвътре, да знаеш...

© Илияна Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??