13.06.2010 г., 20:51 ч.

Без коментар 

  Поезия » Любовна
814 0 11

Ще продължавам нощите да чакам,

докато дните плачат безутешно.

Умирам всеки ден със светлината,

възраждам се с луната неусетно.

Прощавам си среднощните безумия,

като наивница отдадох свойте мисли.

Разлистих всичките си остроумия

и се надсмях над тях,

но без усмивки.

© Ади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??