Виждам
аз в безкрая
шарени слънца
и падащи
звезди.
Виждам аз
в безкрая
сребърни
облаци и
летящи мечти.
Виждам аз
в безкрая
бездънен
океан и
ярки луни.
Виждам аз
в безкрая
бури, писма и
две дълбоки
очи.
Виждам аз
в безкрая
аромат, цветя
и желания
копнежни.
Виждам аз
в безкрая
нежни ноти,
изгреви,
надежди.
Виждам аз
в безкрая
усмивки,
топлина,
любов.
Виждам аз
в безкрая
върхове,
огледала и
Бог.
Виждам аз
в безкрая
звезден прах и
чудеса.
Виждам аз
в безкрая
лабиринти,
хоризонти и
крила.
Виждам
аз в
безкрая
магични вечери,
разходки,
светлина.
Виждам аз
в безкрая
живот,
искри и
красота.
За вярата и надеждата, които не трябва да губим...
© Майчето Всички права запазени