25.06.2015 г., 18:08 ч.

Безпристрастна 

  Поезия » Друга
593 0 2

Шепнеше вятъра

име незнайно,

някой надничаше

в очите ми тайно.

 

Пламък проблясна,

а после угасна,

остана само една

душа безпристрастна.

 

Шепнеше морето

дума незнайна,

някой открадна

красотата омайна.

 

Пламък проблясна,

а после угасна,

остана едничка

искра безпристрастна.

 

Само за миг времето спря,

а после потече, като бурна река,

спомен проблясна, а после угасна,

остана само една душа безпристрастна.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ви благодаря!!! Слънчеви и усмихнати дни и на вас!!!
  • Много мила, нежна и вълнуваща творба, Мариана!
    Харесвам и стиха ти! Поздравление и ведро настроение!
Предложения
: ??:??