29.09.2021 г., 19:43 ч.

Двадесет и девети септември 

  Поезия
504 0 8

днес на сърцето

Световният ден е — за

тебе и мене

 

днес е Денят на

сърцето и всички за

Обич зове то

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??