Не мога да опиша Любовта,
аз просто я живея с всеки дъх.
Вълшебница и вещица е тя,
бездна за едни, за други – връх.
Опитвал ли си да рисуваш слънце
или пък музиката да разкажеш.
Тя може да е само малко зрънце,
но чудни светове ще ти покаже.
Пресътворява с истинска магия
човешката душа и диря прави.
От даровете божи най-добрият
е Любовта. Дано не ни остави!
Не мога да опиша Любовта,
с глава на скута й стоя сега.
© Nina Sarieva Всички права запазени
Зиги, благодаря ти и за " любими"!