Свирепи изглеждат, но само привидно,
те вдъхват доверие, всяват респект,
когато говориш през тях е обидно,
изпъкват с изтънченост, с висок интелект.
Разискват въпроси и лесно общуват,
приятели искрени, с топли сърца,
когато предават ги - те боледуват
най-трудно от всичко преглъщат лъжа!
Мъжът е ценител на женската хубост,
той ловко се впуска във нова афера,
споделя каквото пресметне за нужно,
целта си преследва, тъй както пантера.
© Виктория Тасева Всички права запазени