14 июл. 2006 г., 15:25

... 

  Поэзия
598 0 0
Дай ми очите си нежни,
те ми трябват да живея!
Искам горещите ти устни,
аз за тях копнея!
Стига ми да чуя твоя глас,
за да полудея!
Красиви спомени със теб си имам,
с тях сутрин ставам и вечерта заспивам!
Те ще ме топлят дори и някой ден,
когато няма ти да си до мен!!!

© Яница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??