17 июн. 2011 г., 19:16

------- 

  Поэзия » Любовная
809 0 1

Житни нивя пред очите ни длани пилеят.

Лято е, време безветрено, жега пламти…

В ръцете ни, вплетени, думи мъждеят

и страст непоискана в душите жари…

Скрити от погледи, думи потайничко роним.

И тиктакат забързани хорски часовници.

Време е, пак времето трескаво гоним

като стрелките, които не могат да бъдат любовници.

 

 

© Хриси Саръова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех, това за стрелките много ми хареса - никога не се достигат!
Предложения
: ??:??