26 янв. 2007 г., 05:16

* * * 

  Поэзия
992 0 5

  
  

Познавам похотта

и глада за млада плът

... за младост...

Познавам алчността

от младостта

да грабиш лакомо

и ненаситно,

и да искаш още...

Но все не стига

да излъжеш времето,

годините назад да върнеш...

Зад тебе старостта

пристъпва с крадливи,

неизбежни стъпки

и алчността не стига

да я спреш...

© Сянката Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??