25 апр. 2007 г., 08:54

* * * 

  Поэзия
688 0 0

Всичко се разби,
кристалът на щастието
се разруши.
На хиляди парчета
вече е нашата любов.

Двама вече чужди сме,
две сърца остават сами.
Всичко, което бе радост преди,
сега са празни мечти.

© Илияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??