5 мая 2007 г., 13:59

*** 

  Поэзия
423 0 0
Умираш и после възкръсваш
в стенания, болка и страх .
Ледени свещи топлят сърцето ти,
а душата потъва в мрак.
Живееш сред сенките,
родени от огъня -
плод на твоето болно съзнание,
белязано дълбоко от ужаса
и набраздено от страдания.

© Искра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??