27 мая 2007 г., 18:30

* * * 

  Поэзия
636 0 2


        


                   ПОКОРИ МЕ !

 

Гали ме, целувай ме с непресъхваща страст,

Гали ме, целувай ме - над мен имаш власт!

Накарай ме да тръпна в твоите ръце,

Нека имам мое място в твоето сърце.

Моделирай ме като кукла от пластелин,

Извоювай си право на мой властелин,

Покорявай със думи и ласки изцяло

Покорявай душата и мойто огнено тяло.

С нежни, топли ръце ти ме милувай,

От душа и сърце - с жарки устни целувай.

Покори ме, люби ме - аз съм огън и плам.

С нежни устни изпий ме, цяла ще се отдам.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??