9 февр. 2007 г., 08:19

* * * 

  Поэзия
739 0 4

СЛЕД ВСЕКИ ГРАД ОСТАВА НЕЩО,
като звучене на камбана...
И знам, че вече нямам време
за рани и желания,
за санаториум,
вечерно-синьо,
тромпети,
древен вятър,
мъже с чела от черно вино,
камбани и мълчания...

© Галина Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??