30 сент. 2015 г., 22:22

*** 

  Поэзия » Другая
406 0 2

И нещо си отива безвъзвратно,

но търсим пак пътища назад,

а няма как да се върнем обратно,

всичко вече е потънало в прах.

 

Няма го вече огъня страстен,

угаснаха всички звезди,

луната мълчи, светът е нещастен

и в мъглата на забравата,

потънахме и аз, и ти!

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря! Поздрави и от мен!
  • Трудно се разделяме с любовта. Харесах, поздрав!
Предложения
: ??:??