22 февр. 2007 г., 15:21

??? 

  Поэзия
470 1 2
Да се боря С теб - ЗА теб?!
Прощавай, ама май не схванах.
Ако искаш да си с мен,
спри условия да поставяш.

Що за глупост е това?
Казваш някому, че го обичаш
и след месец - два
искаш той на тебе да прилича.

Днес застанал си сърдит,
търсиш си правата?!
Аз "инстанция" не съм!
Потърси ги другаде, приятел.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??