27 мар. 2007 г., 21:33

* * * 

  Поэзия
436 0 6
Исках да кажа - Обичам те.
Исках да кажа - красив си.
Исках да гледам в очите ти
Исках да знам, че щастлив си.
Вярвах - излишни са думите.
Вярвах, че знаеш ми чувствата.
Вярвах, че всичко е истина.
Вярвах, мълчах и загубих те.
Търсих причината в мен.
Търсих вината и в теб.
Търсих горчивата истина.
Търсих и... станах поет.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??