10 сент. 2007 г., 08:49

* * * 

  Поэзия
612 0 1
Всичко ще направя
и ще полетя,
за да стигна навреме,
преди да си е отишла любовта.
И заедно ще вървим,
заедно към неизвестността,
но двама сме
и нищо не може да ни спре.
Ще се разхождаме на лунна светлина,
ще тичаме към рая на нашите сърца.
Ще бъдем двама, слети в едно цяло.
Просто подай ръка и вземи любовта,
която ти давам от цялата си душа!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??