2 мар. 2007 г., 12:59

* * * 

  Поэзия
550 0 0
... мечта мечта погубва
и изсъхва извор на тъга...




            Жена
Очите й са като рибки
Плуващи в неизвестни
Никому води
Душата й - прелестна измама
Заблуждава другите
Но себе си - не може
Тя иска нещо
Но какво е то не знае
Със желание и вяра
Може тя да те омае
Но не се поддавай ти
Не защото ще изпатиш
А нека да съхраним мечтата
На жената - О горката!

© Маргарита Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??