2 июн. 2011 г., 13:51

♥♥♥♥♥ 

  Поэзия
626 0 1

Някъде, някога беше преди в този момент,
един поглед, една усмивка, едно носле - преобръщат моето сърце...
В празна стая само с два стола и бутилка Ром,
една целувка, една прегръдка, чакат сълза да потече...
Много спомени и всички с теб
ти си ми любимото моментче...
Липсваш ми, но знам, че не е за дълго...
... просто разстоянието пречи и връзка нямам с теб,
затова го казвам кратко - Обичам теее...

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??