24 янв. 2007 г., 17:04

* * * 

  Поэзия
939 0 9
Не отблъсквай ръката, дарявала ласки,
не забравяй очите, искрели от страст,
черно белите писма не задрасквай,
най-красивото е пред нас!
Помълчи ден, даже година,
пролетта е пред мойта врата.
Не забравяй, любов пак ще има,
затова помълчи ми сега...

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??