22 янв. 2008 г., 05:48

... 

  Поэзия » Философская
632 0 7
Разтварям се ефирно
във въздуха.
Изчезвам...
Няма ме...
Топлината ми -
усеща се...
Но аз съм се изскубнала...
Завинаги.
И слизам...
Сред хаоса...
Надолу,
по спомена.
Плача...
А не искам.
И счупен е гласът ми...
Още боли...
Одалечавам се...
По малко.
По едва.
По неусетно.
А после... Ще плащам...
За себе си... В брой...

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??