13 мар. 2011 г., 17:33

:) 

  Поэзия » Любовная
536 0 0

В трудните моменти никога не го оставих,

но сега съжалявам, че не го направих.

 

Защото, ако сега зависеше от мен,

той щеше отдавна да е заменен.

 

Но доста често се случва сърцето да те мами,

защото ти се заблуждаваш, а то самичко не може да се брани.

 

Важното е от грешките си да се учиш ти,

за да може да осъзнаеш, когато срещнеш някой истински!

 

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??