1 мая 2010 г., 20:56

  Поэзия
700 0 2

Здравей, реших за теб
всеки ден аз стих да пиша,
да изливам болката от душата си
със думи простички, но силни.

Но само в понеделник аз не ще да пиша –

нека бъде траурен този ден за мен,
защото загубих те, приятелко любима,
загубих и последната мечта.

И ето, това са първите ми думи,
изричам ги с тъга към теб,
не мога да опиша  всичко с думи,
но ще опитам това да сторя аз
за теб!

01.05.2010
8:26 pm

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??