9 июл. 2016 г., 02:40  

... 

  Поэзия » Любовная
412 3 6

 

 

Чувствам те и чувствам себе си,

чувствам как ме чувстваш и докосваш,

как върху ми изписваш всяка нота 

на душата, пазена в пентаграма

свободна и искрена,

една в една създаващи мелодията,

която не се притеснява за нищо...

и отвежда ни на края на света,

където живеем мечтата си заедно,

един другиго, обичайки се като в сън безкраен

но събуждаме се в реалност

по - красива от тази във вълшебните приказки...!

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??