15 июн. 2024 г., 19:14

3 лъжички ''мъдрости кривашки'' 

  Поэзия » Философская, Гражданская, Другая
109 0 2

 

Който не краде, няма смисъл да работи.

Който краде, няма нужда да работи.

Иде ера на получовеци - полуроботи.

Крадете, бе... идиоти!

 

Не са виновни тез, дето живота ви ядат и делника,

а другите - с главите в зелника.

Щастливо бъдеще, там чакало безделника.

Проветрете го, бе... Зелника!

 

 

Лъжата на кокили тича по Земята.

Включете умовете, отворете сетивата.

На сцената излиза диригента - сам сатаната.

Мислете, бе... къде ви е главата!

© Д.и.мо. Кривия Кривак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??