22 сент. 2010 г., 20:09

*** 

  Поэзия
438 0 1

* * *

 

По стръмното животът ми пълзи

с издрани колене и лакти          

и капят дните ми като сълзи –

ранена е душата ми от ласки!

Защото ме обичат без любов

в недозабравен още спомен.

Но ти не се предавай, мой живот!

Пълзи към своя връх огромен!

 

 

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??