Върви, народе поробени,
върви където и да е,
в България такива са нещата,
някои имат, други не.
Тези имайки не им е грижа
за всички бедни, гладни, жадни, болни
наши сънародници
няма кой да им помогне, да нахрани, напои и излекува.
Обединението прави силата,
казали са мъдри Българи,
и ето, виж че
България отново слаба,
отново разделена и под чехъл,
смазана от нашите водачи,
безскрупулни, подкупни и жестоки
продавачи!
Повече от двадесет години
в България царува
кризна ситуация,
може би това да искат
да заличат България
и Българите като нация,
и ето, че след 24 години
постигнаха целта си:
започна масовната ни евакуация!
Затова върви, народе поробени,
върви където и да е,
освободи се от поробниците,
твойте братя и сестри
и назад не гледай: там е мрачно
там е ужас, там е зле.
© Дамян Григоров Все права защищены