3 апр. 2009 г., 13:31

* * * 

  Поэзия
889 0 5

Спестете ми всичко,

което харесвате вие,

искам само

улична лампа да ми свети

и под нея пейка -

да седнем

Аз и моята Самота -

улицата да ни пее,

вятърът да ни прегръща,

дъждът да ни целува...

Тогава може би

ще успеем

Аз и моята Самота

света да проумеем.


 

 

 

 

© Айше Рубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??