12 сент. 2022 г., 07:15

*** 

  Поэзия
136 0 0

                                                              човек на Бог да
                                                             се нада - че от ада
                                                                 няма пощада

 

                                                        ..........................................

 

                                                                първа редакция:

 

                                                                 Богу човек да
                                                            се нада - че няма от
                                                                    ада пощада

 

                                                         ..........................................

 

                                                                 втора редакция:

 

                                                                        Богу

                                                                      човек да
                                                                    се нада - че

                                                             няма от ада пощада

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??