Дишаш, издишаш... и после какво?
Смях и сълзи, а после защо?
Защо го живееш този живот?
За скърби и блян,
или страшни тъги?
Не, ний не живеем,
а просто копнеем
за туй що хората
наричат "любов".
Любов в съня само може да откриеш, във вечния сън...
© Селинджър Хуук Все права защищены
Добре дошъл!