23 дек. 2010 г., 23:44

* * * 

  Поэзия » Любовная
645 0 4

Една любов, която ще остане тайна...

Едни ръце, които няма никога да се вплетат...

Едно сърце, което винаги ще те обича...

И две очи, които никога не ще ме разберат!

 

Една душа, изгаряща и прашна,

догаря в мрака на разбитите мечти.

А ти си тук, до мен... ала не знаеш,

че си причината до смърт да ме боли!

 

Едни сълзи за тебе ще извират,

разбрали смисъла на своята поява...

Ще потекат, крещящи за забрава,

а после, после безнадеждно ще умират...

 

Едни очи за тебе пак ще плачат,

сърцето ми ще търси само теб.

Обичам те, но няма никога да ти го кажа...

Понякога се влюбваме в неподходящ човек!

 

 

© МимеТО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Без да знаеш вероятно, си написала нещо много по-сносно и поне сантиментално ценно, спрямо ежедневните бездарни и вманиачени графомански изблици на местния "литературен кръг".
    Пиши винаги от сърце и само когато ти се пише. Успех!
  • Познато чувство, мила. Съпреживях!
  • Мерси
  • понякога е по-често от понякога,много е истинско...
Предложения
: ??:??