мислех си че ще прекарам
цял живот сама,
но след като те срещнах
ти промени света.
сега като те зърна
сърцето ми запява,
устните шептят,
че съм със тебе в райският кът.
където сме двама
в самодива премяна
в нощи сияйни
лунна забава.
30.06.2015 год
© Кармен николова Все права защищены