2 февр. 2013 г., 23:08

* * * 

  Поэзия » Другая
491 0 0

Ако душата ти е рана...

позволи ми аз да я затворя,

да наложа тежката забрана,

със страха да се преборя...

Ако лицето ти е камък...

позволи ми да го трогна,

да ти дам любовен залък,

с който да помогна...

Ако сърцето ти е леден дом...

позволи ми аз да вляза там,

да ти дам утеха и подслон

и всичко друго да ти дам...

Ако в сълзите си се давиш...

до дъно нека ги изпия аз

и слънцето с очи да галиш,

за да няма мракът власт...

Ако мислите ти те изгарят...

с блага дума ще ги погася,

райските врати за теб отварят,

щом повярваш в чудеса...

Ако вярваш, ще постигнеш...

затуй че вярвай в мен, любов,

и звездите с мене ще достигнеш,

ако позволиш да бъда Бог!

© Женя Радушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??