30 дек. 2009 г., 16:53

60 секунди изневяра 

  Поэзия » Любовная
1068 0 12
Питаш дали съм ти вярна
и с кого до сега съм се лутала,
защото днес закъсняла съм
за срещата с цяла минута.

Ще бъда искрена, слушай внимателно. 
Не ме прекъсвай, всичко ще кажа! 
Пред теб накратко, но все пак старателно 
свойта грешна нощ ще разкажа.

Вървях сама, а южният вятър
в косите ми леко се люшкаше.
Прелъсти ме за осем секунди
и до двайстата нежно ме любеше.

Лунен лъч по лицето погали ме
и обви ме с топла прегръдка.
И потънахме в силно разпалена
двайсетсекундна целувка.

А на прага ти, твойто ухание 
ме понесе високо в небето.
Двайсет секунди се галехме... 
Закъсняла с минута - ето ме.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??