27 авг. 2008 г., 21:23

*** 

  Поэзия
407 0 1

Облак с интересна форма в небето плува
и на слънчице блажено се припича.
Изглежда странен сън сънува,
а вятърът около него бавно тича.
Много му се иска да бушува
и в други форми облака раздува -
ту е бяла пеперуда,
ту пък дракон опашат,
после стана тънка струна,
а сега е буен ат.
Форми причудливи с облака рисува
и не спира да лудува.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??