2 апр. 2009 г., 10:41

* * * 

  Поэзия
499 1 0

Сълзите ми са капки болка чиста,
рожби на очите ослепени,
сълзите ми са прелестни мъниста,
но пък мъртви и отравящо солени.

Сълзите ми са капки отчаяние,
удавило сърцето ми проклето,
сълзите ми са сетното желание,
покой да срещна в дълбините на морето.

Сълзите ми са капки самота,
парещи, изгарящо солени,
сълзите ми са моята душа,
а сякаш от морето са родени...

© Стефан Сингелудис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??