25 янв. 2023 г., 18:12

7 грама душа 

  Поэзия
529 1 2

7 ГРАМА ДУША

 

... започна вече всичко да ми втръсва, това ли доживях на старини? –
Планетата ни стана адски мръсна! – убийства, глад и болести, войни,
навред цари световната измама, че ще се будим Happy Every Day! –
душата в нас е само седем грама, и тъпчат я – Злодей подир Злодей,

 

картинката навред е страшно жалка, за въздуха си плащаме с пари! –
и аз – нали съм пълна откачалка, все вярвам, че ще дойдат дни добри,
сред седем милиарда мои братя, преди да легна в своя смъртен ров,
дано поне – на всекиго! – да пратя на стих един Господнята Любов,

 

© Валери Станков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??