14 янв. 2007 г., 12:46

* * * 

  Поэзия
780 0 5

Тази вечер мина край мен като пияна блудница

и остави след себе си вятър от тежък парфюм.

А аз бях тръгнала сама из тези улици,

между  студените стени от тъжен шум.

И сигурно съм искала да срещна някого.

И сигурно съм искала да срещна точно нея.

Защото, спомням си, че исках нещо да я питам...

Но не успях. За нещо тя се смееше.

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??