8 нояб. 2015 г., 21:11

*** 

  Поэзия
490 0 0

Валеше дъжд във мрака.
Усещах хлад и отчаяние.

Нещо ме тревожеше.
Големият порой ли, или нещо в моето сърце.

Чувствата ми стигаха далеко.
Любовта във мен се изпаряваше.

Виждах образи в моето съзнание
и дълго повтарях:
Любима, ти ли си?

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??