Изтичаме и стапяме се в плът
Забиваме пирони във небето
Не гарвани очите ни кълват
а червеи дълбаят във сърцето
Самотни тичаме с разперени ръце
Пред другите си криеме лицето
Сломени падаме с прекършени криле
Забиваме пирони във небето
© Атанас Панчев Все права защищены