Нощем в тъмнината,
нощем в тишината,
шептиш ми за твоите мечти,
копнееш да сме заедно нали,
но невъзможна е любовта ни.
Как желая да си с мен,
в изгряващия ден,
и колко ще е прекрасна всяка нощ,
но нямаме тази мощ.
Разделяме се сега,
какво ли ще се случи по-късно в нощта…?
© Красимира Кръстева Все права защищены